Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری پس از ابلاغ مجوز انتقال دارایی به این صندوق که به زودی صورت می‌گیرد، قطعا در مهرماه اجرایی می‌شود. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اکبر افتخاری امروز (چهارشنبه) در جریان سفر به استان سیستان و بلوچستان و در نشست با روسای کانون‌های بازنشستگی این استان با قدردانی از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان برنامه و بودجه برای توجه جدی به موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری، گفت: با هماهنگی‌های انجام شده با سازمان برنامه و بودجه همسان سازی حتما از مهرماه مطابق با ضوابط ابلاغی اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



افتخاری، اظهار کرد: مقدمات اجرای همسان سازی و صدور احکام فراهم شده و این صندوق آمادگی دارد تا پس از صدور مجوز‌های لازم از مراجع ذی صلاح و طبق ضوابط اجرایی ابلاغ شده نسبت به صدور احکام جدید اقدام کند.

وی در خصوص بیمه تکمیلی درمان نیز گفت: اولویت برنامه‌ای ما از روز اول، بهبود بیمه تکمیلی درمان بوده چراکه اگر هزینه‌های این بخش پوشش داده شود، به طور قطع کیفیت زندگی نیز بهبود خواهد یافت.

افتخاری ادامه داد: بیمه تکمیلی نسبت به گذشته یک گام اساسی بهبود پیدا کرده است. براساس بودجه تخصیص داده شده سرانه هر نفر از ۶۰ هزار تومان به ۱۴۰ هزار تومان افزایش یافته که با حفظ پرداختی بازنشستگان پوشش‌های آن دوبرابر شده و نسبت به گذشته کامل‌تر شده است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین یادآور شد: پوشش‌های بیماری‌های خاص از ۴۵ میلیون تومان به ۹۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه «پوشش‌های فعلی براساس داده‌ها و آمار سنوات گذشته ساماندهی و تعیین شده است» گفت: در حال نهایی کردن فرآیندی هستیم که براساس آن بتوانیم خدمات دندانپزشکی ارزان تری برای بازنشستگان فراهم کنیم.

افتخاری تصریح کرد: علاوه بر افزایش حدود دو برابری سقف تعهدات، کمک هزینه‌های یک دست دندان، ویزیت، دارو، ویلچر و سمعک نیز به عنوان خدمت‌های جدید بیمه‌ای اضافه شده و راهی باز کردیم تا در سال‌های آتی نیز این خدمات با منابع بیشتر به بازنشستگان ارائه شود.   وی همچنین به اجرای طرح‌های رفاهی با هدف افزایش قدرت خرید بازنشستگان اشاره و بیان کرد: طرح‌های متعددی از بیمه تکمیلی، وام ازدواج، وام ضروری، بسته‌های متنوع در قالب طرح یاری، خرید سهام تا تخفیف‌های هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی اجرایی شده یا در حال نهایی شدن است که حداقل ۲۵ درصد قدرت خرید این عزیزان را بهبود می‌دهد.

وی درباره وام ازدواج فرزندان نیز گفت: همانطور که قبلا هم اعلام شده این تسهیلات فصلی بوده و در هر دوره به یک هزار نفر پرداخت می‌شود و دوره جدید آن نیز به زودی با تامین منابع لازم اجرایی و اعلام خواهد شد. تلاش می‌کنیم در مجموع ۴ هزار نفر تا پایان سال از این تسهیلات برخودار شوند.

افتخاری در ادامه به یکی دیگر از اقدامات انجام شده در حوزه دولت الکترونیک و خدمات برخط اشاره کرد و گفت: به زودی امکان صدور آنلاین (برخط) گواهی کسر از حقوق برای بازنشستگان فراهم می‌شود تا دیگر نیازی به حضور این افراد و رفت و آمد‌های مستمر نباشد و از هر کجا که نیاز داشته باشند به راحتی از این خدمت استفاده کنند.   وی با تاکید بر اینکه «شرکت‌های صندوق را بورسی و شرکت‌های کاغذی را حذف می‌کنم»، گفت: تنها راه نجات فعالیت‌های اقتصادی صندوق بورسی کردن شرکت‌ها است. بورسی کردن به معنای فروش دارایی بازنشستگان نیست بلکه به معنی این است که امکان شفافیت، نظارت و ارزش افزایی بیش از گذشته فراهم می‌شود.

افتخاری همچنین گفت: با ورود شرکت‌های صندوق به بورس، ارزش دارایی بازنشستگان مطابق ارزش روز بازار ارزیابی می‌شود که با توجه به تعمیق بازار سرمایه مطمئنا دارایی کنونی بازنشسته‌ها در بخش اقتصادی از ارزش بیشتری برخوردار می‌شود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری روحیه بانشاط و پرانرژی مردم و بازنشستگان سرزمین سیستان و بلوچستان را مثال زدنی دانست و گفت: با وجود سختی‌ها و مشقت‌هایی که در این استان وجود دارد، روحیه خاص بازنشستگان و انرژی شما به ما انگیزه دوچندان برای خدمت می‌دهد.

افتخاری اضافه کرد: اینکه شما عزیزان مشکلات و راهکار‌ها را در کنار هم مطرح می‌کنید جای قدردانی دارد و ما هم با تمام توان برای حل مسائل و مشکلات موجود تلاش می‌کنیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، در این نشست، کانون‌های بازنشستگی استان سیستان و بلوچستان بر صدور احکام و اجرای همسان سازی ۹۰ درصدی حقوق با شاغلین همطراز، افزایش کیفیت خدمات بیمه تکمیلی و اضافه شدن بیمه دندانپزشکی، افزایش تعداد تسهیلات ازدواج و وام ضروری و برگزاری جشنواره ورزشی تاکید کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: همسان سازی بازنشتگی دندانپزشکی بیمه تکمیلی صندوق بازنشستگی کشوری بیمه تکمیلی همسان سازی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۸۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته

به گزارش تابناک به نقل از تجارت‌نیوز، به گفته معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش، همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته طی یک دوره سه‌ساله انجام می‌شود.
 

یکی از دغدغه‌های مهم این روز‌های معلمان و فرهنگیان بازنشسته، موضوع همسان سازی حقوق آنهاست. این موضوع که مدت‌هاست به محل بحث بین معلمان و وزارت آموزش و پرورش تبدیل شده، همچنان به نتیجه قطعی نرسیده و کشمکش‌ها بر سر آن ادامه دارد.

در جدیدترین اظهارنظر در مورد همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته و معلمان، معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرده این موضوع در برنامه هفتم توسعه بررسی شده است. قاسم احمدی در واکنش به انتقاد یکی از بازنشستگان فرهنگی در مورد وضعیت همسان سازی حقوق گفت: «در برنامه هفتم توسعه همسان سازی حقوق فرهنگیان و بازنشستگان باید طی یک دوره سه‌ساله انجام شود؛ در سال اول ۴۰ درصد، در سال دوم ۳۰ درصد و به همین شکل در سال سوم.»

آخرین خبر‌ها از رتبه‌بندی معلمان
بر اساس آمار‌های صندوق بازنشستگی کشوری، رتبه‌بندی حدود ۲۰۰ هزار نفر از فرهنگیان بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به پنج هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و سازمان برنامه و بودجه متعهد شده با تامین این مبلغ تا دو ماه آینده، رتبه‌بندی معلمان بازنشسته تا پایان شهریورماه انجام شود.

همچنین به گفته محمد وحیدی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، آموزش و پرورش بابت بازنشستگان سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ حدود چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به صندوق بازنشستگی کشوری بدهکار بوده که این بدهی پرداخت شده است.

او تاکید کرده که امسال، سهم صندوق بازنشستگی برای معلمان شاغل به صورت ماهانه واریز می‌شود و نگرانی‌ای بابت بازنشستگی آن‌ها وجود ندارد.

استقبال ناچیز از طرح به‌کارگیری دوباره فرهنگیان بازنشسته
یکی دیگر از موضوعات مهم درباره معلمان بازنشسته، طرح به‌کارگیری دوباره فرهنگیان بازنشسته است که به گفته سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، با استقبال اندکی مواجه شده است. این طرح که در سال گذشته تصویب شد، اجاره می‌داد این وزارتخانه ۷۰ هزار معلم بازنشسته را برای فعالیت ۲۴ ساعت در هفته، دوباره به کار گیرد. با وجود این، طبق گفته‌های علی فرهادی، تنها ۳۴ تا ۳۵ هزار نفر از این طرح استقبال کرده‌اند و علت این استقبال کم، پایین بودن نرخ حق‌التدریس‌هاست.

این در حالی است که او پیشتر در گفتگو با ایسنا بیان کرده بود: «افزایش دو برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان تصویب می‌شود. زیرا سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه با آن موافق هستند که با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند، چون نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.»

حالا باید دید این افزایش تصویب خواهد شد یا نه و آیا با این افزایش، فرهنگیان بازنشسته از طرح به‌کارگیری دوباره استقبال خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • خبر جدید یک نماینده درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان چه زمانی اعمال می‌شود؟
  • حقوق فرهنگیان ۳ ساله همسان سازی می شود
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری
  • یک اتفاق جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان / تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان چه شد؟
  • همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خردادماه سال جاری